Diner

Voor ons is het diner het moment om even samen aan tafel te gaan zitten en de dag door te nemen! Hoe was het op school en werk? Voor ons is het een gezellig samenzijn waardoor het eten van (gezonde) voeding ook gezellig is.

Eet je een avond wat later dan normaal? Probeer dan eens wat lichter te eten. Zeker voor kinderen die toch vroeger naar bed gaan is dit wel zo fijn.

Variatie in voeding is niet alleen belangrijk voor een volwassenen maar zeker ook voor kinderen. Ze leren op die manier dingen proeven. Als een kind iets een keer niet lust? Maak er dan geen probleem van. Kinderen hun smaak verandert heel vaak en wat een kind de ene maand dus nog niet lekker vind kan het de volgende maand heerlijk vinden!