Boerenomelet

Het boerenomelet recept voor 3 a 4 personen – voorbereidingstijd: 10 minuten -baktijd: 6 a 8 minuten

BASIS OMELET

Als basis gebruik je slechts 1 ingrediënt en dat is eieren. De hoeveelheid eieren heeft te maken met de aantal mensen. Zelf reken ik meestal 2 eieren per persoon.

VULLING

In principe kun je alles gebruiken wat je lekker lijkt of wat je in huis hebt. Een uitje, sjalotje of bosui is altijd lekker door een omelet. Dit vul ik bijvoorbeeld aan met paprika, champignons. Je hoeft niet perse heel veel soorten groenten te gebruiken. Houd het vooral makkelijk zoals het bedoeld is.

Heb je nog een beetje spekreepjes, ontbijtspek, katenspek, chorizo of gehakt in huis? Het kan er allemaal in! Snijd het in stukjes en bak het samen met de ui aan. Of wat dacht je van wat plakjes kaas of wat geraspte kaas eroverheen?

Snel, simpel en smullen maar!