Over ons

Obstacool Dutch Family Crew

cropped-avatar_B-1.png

Wij willen families stimuleren samen te sporten en lekker naar buiten te gaan! Wij zijn begonnen als Team Familie en heel veel mensen hebben ons gevraagd of ze zich bij ons mochten aansluiten.

Hoe gaaf is het dan nu dat we onze eigen community beginnen voor families! En een familie dus in de grootste zin van het woord! Papa’s. mama’s, kinderen, tantes, ooms, opa’s en oma’s, nichtjes en neefjes, of al voelt het alleen al als familie! Iedereen is welkom bij Dutch Family Crew! Dus wil jij op een actieve manier samen met je familie bezig zijn? Wil je samen met je geweldige, stoere gezin/ familie ook (obstacle) runs gaan doen? Of doe je dat misschien allang? Of ben je op zoek naar een community die je alles kan vertellen over obstacle runs voor het hele gezin en hoe je actief met elkaar in het leven kan staan? Dan ben je bij ons op het goed adres!

We organiseren actieve evenementen, houden jullie op de hoogte van alle actieve uitjes, geven kortingen op runs waar mogelijk en nog veel meer! En misschien wel het allerbelangrijkste iedereen is bij ons welkom!

cfca10-57558c0b957e61aa0441d266

Neem een kijkje op onze site,  voor vragen of verdere informatie mail ons gerust op info.obstacool@gmail.com Je krijgt altijd antwoord!

Enjoy this blog? Please spread the word :)