Familie Delissen!

* Wie zijn jullie en wat is jullie verbintenis op het  gebied met OCR?

Wij zijn de familie Delissen. Moeder Riwa(35), vader Roy(36), dochter Ev(7)i en zoon Ties(5). Ons OCR avontuur is aangewakkerd door papa, hij is ermee begonnen en was direct verkocht. Mama wilde het ook eens proberen, zij vond het eerst vreselijk maar na een andere run toch ook heel gaaf om te doen. Omdat de kinderen vaak mee gingen naar een run zijn zij er ook ingerold. En zien nu ook in alle speeltuintjes mogelijkheden om te oefenen.

* Waarom kiezen jullie ervoor ambassadeurs van Obstacool te worden?

Omdat het heel erg gezellig is om met het hele gezin te sporten of actief bezig te zijn. En daarbij ook natuurlijk goed voor je gezondheid.

* Van welk geluid houden jullie?

Spelende kinderen binnenshuis en buitenshuis.

* Wat is één van jullie meest favoriete quotes?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

* Wat is jullie favoriete eten?

Ties frietjes, Evi lasagne met spinazie, mama pastaschotel met tonijn uit de oven (recept van ObstaCool) en papa spaghetti bolognese met verse groente

* Wat is jullie minst favoriete vervoersmiddel?

De kinderen geven aan te voet 😉

* Welke vorm van lichaamsbeweging is jullie favoriet?

Turnen, voetballen en toch echt ook obstakelruns. Maar ook bankhangen is ook wel eens lekker!

* Welk klusje vinden jullie echt vreselijk om te doen?

De kids vinden opruimen toch echt niet leuk.

* Wat is jullie favoriete indoor/outdoor activiteit?

Spelletjes binnen en buiten spelen in de tuin en in speeltuintjes

* Wat is je beste moment van de dag/dag in de week/maand in het jaar?

Moment van de dag is de middag, zaterdag en zondag beste dagen in de week. Dan is er meer tijd voor het gezin en quality time, beste maand in het jaar is augustus want dan is er zomervakantie

* Als jullie een feestje zouden geven, wat voor een dan ook, wat voor feestje zou het dan zijn, en ter gelegenheid waarvan?

Een feestje voor familie en vrienden, ter gelegenheid van onze trouwdag of een uitzonderlijke sportprestatie.

* Wanneer waren jullie voor het laatst nerveus?

Papa voor de start van het OCR WC. Mama de eerste run na haar enkelbreuk, Evi en Ties voor de Spartanjuniors race afgelopen weekend in Duisburg

* Wat hebben jullie in de afgelopen week geleerd?

Evi en Ties van alles op school

* Welk verhaal vertelt jouw familie altijd over jullie?

Dat wij allemaal van die ‘gekke’ dingen doen met ons gezin. Zoals door de modder kruipen of over muurtjes klimmen.