Kindervoedingsadviseur

Michelle de eigenaar van Obstacool is gediplomeerd kindervoedingsadviseur. Eten kan gezond, leuk en leerzaam zijn! Gezond eten hoeft echt niet saai, ingewikkeld en eentonig te zijn en ik help je hier graag mee verder!

Een gezonde en evenwichtige voeding is belangrijk voor kinderen. In een maatschappij waar ze dagelijks geconfronteerd worden met snoep, fastfood en andere lekkernijen is dit niet altijd even eenvoudig. Als kindervoedingsadviseur geef ik ouders en kinderen het juiste advies. Je leert de juiste gewoontes aan voor een gezond en gelukkig leven!

Ik maak voedingsplannen op maat en stimuleer hierbij ook de ouders om hun kinderen de juiste voedingsgewoontes bij te brengen en een gezond eetpatroon te volgen. Op die manier help ik het hele gezin om nee te zeggen tegen een overvloed aan suikers en calorieën!

Ik help kinderen van 1 tot 18 jaar en hierbij natuurlijk ook de ouders!

Kosten:

Consult Directe tijd (min.) Indirecte tijd (min.) Kosten
Intake 60 30 €80,-
Vervolgconsult lang 30 €30,-
Vervolgconsult kort 15 €15,-
Skype/telefonisch consult lang 30 €30,-
Skype/telefonisch consult kort 15 €15,-
E-mail consult 15 €15,-
Afsluitend consult 15 15

*Directe tijd is de tijd dat u daadwerkelijk op het spreekuur bent. Indirecte tijd is de tijd die hierna benodigd is voor o.a. de rapportage en het uitwerken van uw gegevens. De totaal bestede tijd wordt afgerond op kwartieren.

Het is ook mogelijk dat ik op huisbezoek kom. Hier gelden andere tarieven voor. Voor meer informatie mag u mailen naar info.obstacool@gmail.com