7 redenen om te trainen met het hele gezin!

Waarom trainen met het hele gezin op je wekelijkse planning moet staan? Wij leggen het je graag uit

Reden 1: Kinderen vinden bewegen super leuk!

Trainen voelt voor veel mensen als een moetje. Hoe is dat toch zo gekomen? Neem eens een momentje en kijk naar je kids. Kinderen zitten van zichzelf nooit lang stil! Doe met ze mee! Dans alsof niemand je ziet, rol, spring en lach en plotseling word trainen weer een feest!

Reden 2: Samen is het altijd leuker!

Bijna alle kinderen spelen liever samen dan alleen! De energie van samen trainen zorgt voor een hele nieuwe mooie en intensieve dynamiek!

Reden 3: We maken ons veel te veel zorgen.

Wel eens een kind gezien die zich druk maakt of die broek wel goed staat? Of dat als ze iets proberen ze zich zorgen maken of ze het wel goed doen? Kinderen zijn van nature vaak veel zorgelozer dan wij. Maak hier gebruik van! Gooi al je zorgen overboord en doe wat onze kids doen! GENIET!

Reden 4: Altijd op avontuur willen

Kinderen zijn het allerliefste elke dag op avontuur. Het maakt ze niet uit of het regent, sneeuwt en of het misschien t koud is. Alle avonturen wachten buiten op jullie! Dus trek een jas aan of misschien zelfs wel een regenjas en ga naar buiten. Het zal je zoveel brengen!

Reden 5: Laat me het proberen

Onzekerheid lijkt er in te sluipen des te ouder we worden! Maar kinderen doen elkaar graag na en vinden het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en doen. We kunnen nog een mooie les van onze kids leren “je weet niet of iets lukt als je het niet probeert!” En voordat je het weet ontdek je (samen) allemaal nieuwe dingen die je leuk vind om te doen!

Reden 6: Een beetje competitie

Kinderen zijn gek op wedstrijdjes onderling! Een beetje competitie onderling kan helemaal geen kwaad en houdt iedereen gemotiveerd. Of het een mini obstacle run is (zelf gemaakt in het bos) of een hardloopwedstrijdje alles kan een uitdaging zijn. Natuurlijk laat je je kids ook winnen en af en toe verliezen. It’s all part of the game!

Reden 7: Er is ALTIJD een reden om te dansen

De meeste kids beginnen al met dansen zodra ze kunnen bewegen. En waarom? Omdat dansen super leuk is! Dus zet zo af en toe de muziek eens lekker hard en ga helemaal uit je dak met elkaar! Met een half uurtje flink dansen kun je gemiddeld zo’n 300 calorieën verbranden!